Live your dreams! - photo at Bogata Ĺ uma by Bojan Haron

Over ons

Live Your Dreams is een familiebedrijf van Peter en Barbara Scheltus. Gestart in de corona-zomer van 2020 toen we ons afvroegen wat we nou ECHT belangrijk vinden in ons leven, waar we goed in zijn en hoe we de wereld daarmee kunnen helpen.

Peter Scheltus

Peter Scheltus (1959) is sinds 1995 bezig met zijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Hij deed trainingen bij Nederlandse trainers zoals Bouke de Boer, en internationale trainers zoals John Grinder, Anthony Robbins, T. Harv Eker, bla bla bla.

peter@liveyourdreams.nl of bel +385 95 5088 572

Barbara Scheltus

Barbara Scheltus - van den Berg (1973) verdiept zich sinds 2005 in permacultuur en hoe je eenvoudig kunt tuinieren. Hoe je eigenlijk de natuur het meeste werk kunt laten doen, zodat je zelf meer tijd hebt voor leuke dingen.

Op hun 12 hectaren grond zette ze een ecologisch groentenpark, 2 voedselbossen en een voedsel-savanne op, een net-and-pan-system in de boomgaard, een permacultuur kas, een polycultuur notengaard en de voorbereidingen voor een grijswater reinigende zwemvijver.

Barbara werkt aan 14 permacultuur ontwerpen en leert geinteresseerden graag hoe permacultuur werkt in de praktijk.

barbara@liveyourdreams.nl of bel +385 95 5555 677

Samen

In 2009 zijn we (met onze vijfjarige zoon) van het centrum van Leiden naar een heuveltop in het midden van Kroatie verhuisd. Daar hebben we 2 jaar off the grid gewoond, met bronwater uit het bos en een oude auto-batterij om onze telefoons op te laden.

 

"Nou mooi is dat. Totdat we bij jullie waren, was er nog niets aan de hand. Gingen we gewoon terug naar Amsterdam, om daar wellicht in een huis met een tuintje in plaats van onze etage met dakterras, ons leven weer op te pakken. Dat kan nu dus niet meer. Nu moeten we iets met bomen, praten we over 'hectares', komen er hoe dan ook kippen bij kijken. Heerlijk!
Jullie laten ons dromen op een manier waarop het meteen tastbaar wordt."

- Femke & Ivar

Live your dreams! Bel Peter op +385955088572 of mail office@liveyourdreams.nl